Bekijk ook de nieuwsbrief van het Liberaal Archief
Indien u deze nieuwsflash niet kan lezen, herkent uw e-mailprogramma geen html-tags. U kan dan nog steeds de nieuwsflash bekijken op volgend adres: www.liberaalarchief.be/nieuwsflash.html. Indien u deze nieuwsflash niet meer wil ontvangen, stuur dan een blanco mail naar nieuwsbrief-unsubscribe@liberaalarchief.be.


'Het Betere Boek' en de 'De Bronzen Uil'
zaterdag 8 oktober van 10u tot 18.30u


Naar aanleiding van zijn 160-jarig bestaan organiseert het Willemsfonds op zaterdag 8 oktober 2011 van 10 uur tot 18.30 uur de eerste editie van het jaarlijkse literaire festival 'Het Betere Boek' in en rond de gebouwen van het Liberaal Archief, Kramersplein 23 te Gent. Met 'Het Betere Boek' wordt het betere Nederlandstalige boek, in het bijzonder dat van nieuwe, debuterende Nederlandstalige schrijvers, ondersteund en gepromoot. Het spreekt vanzelf dat het Liberaal Archief aan dit initiatief graag zijn medewerking verleent.

De eerste editie gaat meteen van start met een krachtig en gevarieerd programma: een aantal gevestigde waarden zoals Erwin Mortier, Naema Tahir, Marion Bloem, Etienne Vermeersch, Johan Braeckman, Pat Van Beirs, Marie Mesy, Jef Lambrecht, Jos Geysels, Friedl' Lesage, Joseph Pearce, Yves Desmet en heel wat debutanten zullen het hebben over actuele thema's en onderwerpen die in hun nieuw werk aan bod komen. Meer info vindt u op http://www.hetbetereboek.be.

Inkom: 8 euro (6 euro voor WF-leden en 4 euro voor studenten).
'Het Betere Boek' vindt plaats in het Liberaal Archief, Kramersplein 23 te Gent. Het start om 10u en eindigt om 18.30u.


2011 Liberaal Archief
Kramersplein 23
B-9000 Gent
tel + 32 9 221 75 05
fax + 32 9 221 12 15
info@liberaalarchief.be
www.liberaalarchief.be