Bekijk ook de nieuwsbrief van het Liberaal Archief


het betere boek

Op zaterdag 11 oktober 2014 heeft van 11 tot 19 uur in het Liberaal Archief en het Geuzenhuis de vierde editie plaats van Het Betere Boek, het literaire festival dat de Nederlandstalige literatuur in de schijnwerpers plaatst. Het festival is een organisatie van het Willemsfonds.

Ook dit jaar wordt een groot aantal bekende auteurs geïnterviewd over hun nieuwste boek: Erwin Mortier, Herman Brusselmans, Tom Lanoye, Margot Vanderstraeten, Dimitri Verhulst, Ann De Craemer, Paul Mennes, …

Het volledige programma dat simultaan in drie zalen loopt (de zolderzaal en zuilenzaal in het Geuzenhuis en de Blauwe Zaal in het Liberaal Archief) kan u vinden op www.hetbetereboek.be

Een aantal debuterende Nederlandstalige auteurs dingt weer naar De Bronzen Uil. Uiteraard staat het festival dit jaar ook in het teken van honderd jaar Eerste Wereldoorlog en gaat veel aandacht naar literatuur over die periode. In het Liberaal Archief wordt voor de gelegenheid de fotocollectie van frontsoldaat Jean Pecher opnieuw tentoongesteld.

Het Liberaal Archief biedt u de kans dit festival gratis bij te wonen. We hebben 25 x 2 vrijkaarten in de aanbieding, enkel voor de snelle doorklikkers onder u.

Klik hier voor 2 vrijkaarten voor Het Betere Boek.

 

© 2014 Liberaal Archief
Kramersplein 23
B-9000 Gent
tel + 32 9 221 75 05
fax + 32 9 221 12 15
info@liberaalarchief.be
www.liberaalarchief.be